PUBLIKIME

Read more +10 January 2023 By IDM Albania in Publikime

Buletini mujor | Dhjetor 2022

Read more +14 December 2022 By IDM Albania in Publikime

Buletini mujor | Nëntor 2022

Read more +09 November 2022 By IDM Albania in Publikime

Buletini mujor | Tetor 2022

Read more +04 October 2022 By IDM Albania in Publikime

Buletin i dedikuar | Shtator 2022

Read more +08 September 2022 By IDM Albania in Aktivitete, Publikime

Botim – Për komunitete të qëndrueshme përmes Shkollës Qendër Komunitare si qasje shumaktoriale

Read more +07 July 2022 By IDM Albania in Publikime

Buletini mujor | Qershor 2022

Read more +10 June 2022 By IDM Albania in Aktivitete, Publikime

Java Amerikane 2022 #AmericaWeek

Read more +06 June 2022 By IDM Albania in Publikime

Buletini mujor | Maj 2022

Read more +11 May 2022 By IDM Albania in Publikime

Buletini mujor | Prill 2022

Read more +12 April 2022 By IDM Albania in Publikime

Buletini mujor | Mars 2022

Read more +11 April 2022 By IDM Albania in Aktivitete, Publikime

Fushata My Freedom Day | 16 Mars 2022

Read more +04 March 2022 By IDM Albania in Publikime

Buletini mujor | Shkurt 2022

Read more +24 February 2022 By IDM Albania in Publikime

Buletini mujor | Janar 2022

Read more +24 February 2022 By IDM Albania in Publikime, Video

Të rinjtë për komunitete të shëndetshme 2021

Read more +07 April 2021 By shkollaime in Publikime

Infografik: Arritjet SHQK ndër vite

Read more +07 April 2021 By shkollaime in Publikime

Broshura SHQK: Përtej kufinjve të shkollës

Read more +23 November 2020 By shkollaime in Publikime

SHQK përtej kufijve të shkollës

Read more +03 November 2020 By shkollaime in Publikime

Standardet e Shkollës si Qendër Komunitare (SHQK)

Read more +23 October 2020 By shkollaime in Publikime

Manuali për SHQK

VIDEO

Read more +24 February 2022 By IDM Albania in Publikime, Video

Të rinjtë për komunitete të shëndetshme 2021

Read more +24 February 2022 By IDM Albania in Video

Së bashku kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Read more +15 December 2021 By shkollaime in Video

Të rinjtë kanë nevojë për edukim, informim dhe orientim drejt sjelljeve prosociale!

Read more +15 December 2021 By shkollaime in Video

Së bashku kundër dhunës në familje dhe bullizmit!

Read more +10 November 2021 By shkollaime in Video

Të njohim ekstremizmin e dhunshëm, e së bashku, ta minimizojme ate!

Read more +30 July 2021 By shkollaime in Video

Diskutim midis të rinjve për zhvillimin profesional dhe sipërmarrjen

Read more +20 May 2021 By shkollaime in Video

Eksplorimi i vlerave artistike dhe kulturore

Read more +23 April 2021 By shkollaime in Shkolla “Zihni Magani” Peqin, Video

Dita e tokës

Read more +09 April 2021 By shkollaime in Shkolla “Dom Nikoll Kacorri” Durrës, Video

E premtja e leximit

Read more +03 February 2021 By shkollaime in Aktivitete, Video

Drejt një komuniteti të qëndrueshëm përmes modelit shkolla qendër komunitare

Read more +03 February 2021 By shkollaime in Video

Fushatë Sensibilizuese

Read more +29 December 2020 By shkollaime in Video

Arritjet e modelit “Shkolla si Qendër Komunitare” në një vit

Read more +16 December 2020 By shkollaime in Video

Të rintë për ditën Ndërkombëtare të Paqes

Read more +04 December 2020 By shkollaime in Video

Roli i vajzave dhe grave nga perspektiva e të rinjve

Read more +04 December 2020 By shkollaime in Video

Dhuna me bazë gjinore

TOP